onsdag 22. april 2009

Snipp snapp snute!

Jeg har nå hentet de siste tingene på Sømmelig. Allt søppel i bakgården er fjernet. Jeg hadde skikkelig tur for det var en gjeng svenske gutter som spurte hvor gjenbrukstasjonen var og jeg skulle jo dit selv. Så de tok mine rester som jeg ikke fikk i bilen, og så guidet jeg vei. Ellers hadde jeg vært nødt til å dra to turer for det var to - tre sekker som ikke gikk in i min lille bil.

Nå har jeg bare bitte litt igjen av administrasjon, så er det bare å vente noen år til firmaet er avviklet. Kanske kan vi få det til i år, men det er ikke sikkert. 2009 vil jo bli revidert i 2010...

Jeg kommer å skrive her senere som jeg tidligere sa. Frem til dess kan dere følge meg på min andre blogg. http://agnetan.blogspot.com/

mandag 20. april 2009

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne

Jeg har flyttet ut av lokalene til Sømmelig. Det gikk bra. Men det var kaos!! Nå skal jeg fortelle litt om lørdagen som var den store flyttedagen.

Jeg hadde jo klart kunststykket å booke leiebilen feil dag. Den var alltså ikke min på fredag til lørdag men fra lørdag til søndag. Det var for sent og jeg var nødt til å booke av. Det gikk fint. Men problemet kvarstod. Hvordan flytte alle tingene?

Jeg ringte min reddende engel Anna, hun har varebil og har hjulpet meg før. Vi avtalte at hun skulle kjøre en runde eller to med tilhenger. Vi skulle møtes kl 12.00. Men i 11.00 tiden ringte hun fra bilen, det var noen som hadde kjørt inn i bilen hennes og strømtilkoblingen på bilen var ødelagt. Ergo, ingen tilhenger.

Hva nå da?? Jeg hadde ringt alle bilfirmaer tidligere og ingen hadde en ok bil ledig den helgen. Vi begynte å ringe igjen og Kent fikk tak på en gigabil fra Bislett Utleie.

Vi kjørte og pakket og stresset og bar. Svein kom innom og hjalp oss, samma med Anna. Etter mye om og men var da lokalen tømt og vi kunne begynne å vaske. Vi tok også en lunch/middag på Sofies Vinhus på Bislett. God gammeldags mat og gutta tok en flyttepils. Jeg skulle jo kjøre bil resten av dagen så jeg fikk nøye meg med alkoholfritt.

På kvelden møttes vi igjen og drakk gravøl og spiste Kent hjemmelagde pizza. Nå er det over. Eller ikke helt da. I morgen drar jeg ned for å fjerne søppel som ble igjen etter vaskingen. Sen er det over!

Nå skal jeg bestille tid til hudpleie. Frisørtime er booket. :D

fredag 17. april 2009

Sliten nå...

Idag har jeg vært på Sømmelig fra kl 1o.oo. Jeg har pakket alt som skulle til loppisen, pakket mine ting, sendt ivei kjøledisk, kaffemaskin og oppvaskmaskin til snille snille Geir på Elumat i Årnes. Det var der jeg kjøpte kjøledisken i sin tid og den har nå vendt tilbake. Litt mer feminin med farge på seg.

Så har kjøkkenbenken med vask og allt blitt solgt og hentet, kassadisken skal få nytt liv i ett kjøkken ett sted i Oslo i bytte mot en flaske vin som jeg skal dele med mine hjelpere i morgen.

Morten, Anna og Pernille har vært snille og stilt opp med hjelp. Kent har lyftet, skrudd og pakket som en helt! Hurra for snille mennesker. :)

De som kom fra loppisen på Sagene skole fikk med seg en hel full varebil med grejjor fra meg. Mette stappet også noen sopsekker fulle med stoffer. Jeg fikk en del tilbud om å selge ting som var satt ut på gaten idag, men jeg sa nei. Håper ingen ble fornærmet. Men jeg mener det er mest rettferdig mot dem som skulle ta det emot. At de får pengen alltså. Jeg hadde jo sagt at torsdagen var den siste dagen :)

Jeg har kvittet meg med mye jeg gjerne skulle beholde men jeg KAN ikke være sentimental og beholde alt... Nå er det nye eventyr som venter. Men når det er sagt har jeg jo beholdt noen helt teite ting. Som en fin porselensfigur med to hester. Og 4 kopper med masse gull og kitch! Mmmm, herlig.

Gleder meg som et barn til dagen da jeg skal inrede på ateljeen min. Har så masse planer. Hurra!! Nå skal jeg sove litt. Har nettopp kommet hjem fra dagens økt.

torsdag 16. april 2009

Nå er det kun 30 minutter igjen

og det er litt tristere enn jeg hadde trodd. Jeg har hatt en flott dag og solgt masse. Takk takk!

Idag fikk jeg en stor overraskelse da jentene fra Tettinntil kom innom og gav meg en present. Det var ett flott kort med en hilsen til meg og en pengegave! Nå skal jeg bestille tid hos Anne Britt på Spaghetti eller ta en massasje på Dragonfly! Tusen takk! Dette setter jeg stor pris på!


Jeg vil nå takke alle som har vært innom både før og etter mitt beslutt om å avvikle Sømmelig. Bedre kunder kan man inte ønske seg.

Og om noen der ute har lyst å starte opp ett nytt slikt sted i Oslo så er jeg behjelpelig med tips. Jeg har stentro på dette konseptet, men man trenger å være flere for å dele på arbeidsmengden og det er mye man kan gjøre annerledes for å få bedre avkastning på arbeidsinnsatsen. Uansett. Jeg håper å se ett slikt sted i Oslo snart igjen!


Jeg kommer å beholde bloggen og skrive her dersom det skjer noe håndverksrelatert i mitt liv. Nå kommer jeg først å ta en liten pause og søke jobb og finne ut hva jeg vil bli når jeg blir stor. Så kommer jeg nok tilbake med egne produksjoner. Ellers vil jeg fortsette å tipse om steder og hendelser jeg tror dere er interessert i.

Jeg har også en vanlig blogg der jeg skriver om hverdagen min. Ikke veldig interessant men dersom dere er nysgjerrige på hva jeg driver med når jeg ikke er her så finner dere den på agnetan.blogspot.com.

Vi sees!
Klem från Agneta/ANI/Englefrø

Mere stoffer denne siste dag!

Jag og Mette har gått igjennom siste stofflagrene og fått ut det siste. Jeg legger ut bilde her. Dessverre bildene er fryktelig dårlige. Vet ikke helt hva jeg gjorde når jeg tok bildene. Mette har posesalg, COOP pose til 50.- Mine priser blir det samme.


Tykke fløyelsgardiner, lange lange, til 100.- stykket. Kjempefine!


Stor koffert med blandede bestemorduker i broderi, hekling og søm.
20 kr stykket uansett størrelse og førpris!

Mette sin haug med stoffer! Husk cash!

fire store esker med stoffer. Litt av hvert bomull, retro, type goretex, fleece, fløyel osv.

onsdag 15. april 2009

Hurra for Stovner Barneskole

Som nå har fått alt stoff som stod i kjelleren. :)

Nå er det kun igjen en rull med oransje jersey, grå ribb, rød kåpeull og litt andre småruller. I morgen er jeg her litt tidlig for å sortere mine stoffer så ved 14 tiden når jeg åpner skal det finnes litt mer stoffbiter. Småtteri men fint. Ellers tømmer vi her og mange har vært innom idag for å handle og hente gratis ting.

Sees!

tirsdag 14. april 2009

Torsdag er siste dagen for Sømmelig!!!!

Så nå må vi tømme lokalene. Jeg har satt ned priserne og selger også bort hyller og annet som har vært i bruk.

Alle klær er satt ned til faste priser uansett førpris. 100.- for en kjole, 3o.- for en topp, 50.- for sko osv.

Alle vegg-, bord- og taklamper er satt ned til 50.- :: Du får en IKEA Lakk hylle som er 180 cm til 75.-! og jeg har to! :: Gamle jernsymaskiner fra singer osv GRATIS! :: Alle duker til 20.- :: Alle runde retrospeil 50.- :: Garn 6 literposer til 20 kr. Det går mye i en sånn! :: Norgesglass 5.- kopper 5.- Bøker 10.- Strikkehefter gratis! Vintage mønster 25.- - 50.- :: Gamle glassflasker med porselenskork 10.- ::

Osv osv osv. Hjelp meg å tømme lokalene før torsdag kveld kl 18:00. På fredag pakker jeg alt som ikke er solgt og sender det med flyttebil kl 1700. Da kommer det Sagene Musikkorps til nytte!

Husk også at Mette har salg på stoffer samt dame- og herreklær i egen design. Her er det mulighet for å få designklær til null og nix! Sånt skjer liksom ikke!! Det er priser på stoff fra 10 kr og klær fra 150.- Husk kontanter da Mette ikke kan ta kort. (Det kan jeg fortsatt!)

Håper å se dere en siste gang, spread the word!

mandag 13. april 2009

Flere bilder


4 stykker tykke puter fra gammel sofa, kjempefine å sitte på. Gis bort!


Whiteboard, modell STOR, proff kvalitet. Gis bort!
Kontorstoler merke SAVO. Gis bort!
BB-reol. Vi har montert ned den slik at den lett kan hentes. Gis bort!


Vakre vakre stoler, rotting og brokadestoff. Deilig slitte. Selges for 750 kr stykk. Tar du begge får du dem til 1000,- Ser dem på en veranda blandt blomster og shabby chic interiør!

Stoffer i posesalg for 40 kr, masse småtteri gratis. Jeg priser ned ting nå for jeg vil ha det vekke, det er jo også grenser for hva en loppis kan ta emot. Kjenner du noen skole eller likn som trenger stoffer til forming etc så gi beskjed. Jeg gir bort alt til noen som virkelig trenger det!

Pakker det siste på Sømmelig i uka

Nå er det siste uka på Sømmelig. På søndag skal lokalet være tømt og vasket. På mandag levererer jeg nøklene.

Jeg har fortsatt mye å gjøre. Må finne en atelje eller ett lagerrom der jeg kan lagre mine ting og det som ikke blir solgt. Mye skal jeg gi bort til loppemarked. Da kan Sagene Skole musikkorps få glede av pengene.

Uroer meg fortsatt for att de store tingene ikke blir solgt, kjøledisk, oppvaskmaskin og espressomaskin. Når jeg startet Sømmelig var det strykende åtgang på slike ting. Ringte man noen timer etter att annonsen var lagd ut på Finn.no så var det allerede solgt. Nå skjer ingenting. Har senket prisene men de er fortsatt inget intresse. Og det er penger jeg trenger.

Kent kommer med meg idag slik at vi kan pakke så mye som mulig og skru ned ting fra veggene i systua. Jeg legger ut bilder her dersom det er noe mer spennende vi finner i kottene.

fredag 10. april 2009

Langfredagspyssel

I dag tidligere har vi vært på tur til Tvedestrand. Etterpå spiste vi en sen lunch eller tidlig middag og så sovnet vi...

Men når jeg så våknet etter en deilig time i sengen så hadde jeg kjempelyst å sy noe.

Kent gikk tur alene, Vigdis og Nils tok hundene ut i kveldsolen og jeg pakket opp symaskinen og lagde meg ett hobbyrom på hybeln.

Symaskinen jeg har tatt med meg er en Husqvarna 2000. Jeg var litt spent på hvordan den skulle fungere da det er en stund siden den var i bruk. Det viste seg senere at maskinen sydde pent og stille. Helt topp!

Jeg tok frem stoff og bestemte meg for å lage en biblioteksnett til svigermor Vigdis. Hun sluker
bøker og er ofte på biblioteket. Grå indisk bomull og et dalaheststoff fra IKEA ble basen. Så valgte jeg oransje tråd som kontrast til sort/hvitt og grått. Jeg lagde nettet stort så hun kan bruke det til både bøker og feks treningsklær. Isteden for hanker lagde jeg en lang rem som går over skuldra. Menede å huske det var det hun likte. Så når alle kom hjem fra sine spasserturer så var nettet klart. Utrolig deilig å bare sette seg ved maskinen. Det er lenge siden jeg har sydd noe nå.

tirsdag 7. april 2009

Tirsdag åpent Onsdag stengt

Idag har jeg sett på en atelje sammen med Anna. Den var lys og fin men jeg kunne ikke puste der inne. Det var sånn keramikkverkstedstøv i luften. Og åpner vi vinduet så har vi tung trafikk utenfor på veien. Jeg tror ikke det blir den.

Idag er jeg her til kl 1800, Kent kommer og hjelper meg etter 1600. Det er stille her så jeg bruker tiden på å plukke sammen ting som skal gis bort gratis. Har en stor plasteske utenfor som jeg fyller på. Det er allt i fra små sorte brett som jeg brukt til blokklys, til klokke, vaskebrett, tallerkenstativ osv. Slenger ned saker der hele tiden.

Idag skal jeg også sortere ut kopper og annet som har vært brukt her på Sømmelig så hvis dere feks har lyst på krusene med grønn blomst må dere bare stikke innom.

I morgen onsdag tar mannen og jeg påskeferie og jeg er tilbake i sjappa mandag den 13 april.

mandag 6. april 2009

Er det fortsatt ting igjen...?!


Joda, vesker, sko, puter, lamper, kopper, assietter, kurver, en peis, noen lagerhyller, hattehyller, bord, stoler, speil og stoffer.

fredag 3. april 2009

Det tar aldrig slutt!


Tavla er til salgs for 600 kr. På tavla står det da: Julesaker halv pris. Advenslysestaker 100.-
Rulle stoff 100 kr, Stoffrester posesalg 40 kr, kontorstol 50 kr, ikea skrivebord 50 kr, malm kommode 100 kr. Hele ruller grå ribb og oransje jearsey 200-300 kr.


Vakkre grønne fløyelsputer som er fra en gammel sofa 50 kr stykk, perfekte sitteputer. Lampe 300kr, bilder 100 kr. Småtterier er gratis... Kom og se om du finner noe. Malm kommode og bord er solgte!


Stoffer 20 kr metern, stoffruller 100 kr uansett førpris.

torsdag 2. april 2009

Mette har salg!! (I sin ateljer i Sømmelig sine lokaler!)

Nå har Mette fått satt i stand litt i ateljeen sin.

EDIT: Jeg har fått spørsmål i mail og på bloggen om forskjellige ting. Flott om dere tar turen innom for jeg holder ikke av og jeg kan ikke sjekke størrelser etc. :)

Her har hun nå salg på sin egen design Annikki Design. Ingen klær koster mer enn 300 kr (en eller to unntak) Det er billig det!

Dame- og herreklær; kjoler, skjørt, topper, skjorter, bukser mm.

Hun har også satt priser på mange meter av ullstoffer, ullfilt, silke, mm. Her er det nesten bare kvalitetstoffer. Dessuten 10-20 kr hauger med fantastiske stoffer.

Videre selger hun sin mann (hvit helfigur mannedukke) og sine damer(sorte byster). En antikk legeveske og litt annet.

Dere er velkomne for å gjøre funn! Husk kontanter da Mette ikke kan ta emot betaling med kort.

Ps. Jeg har lagd forundringsposer av alle smykker, her er det 3-6 ting i hver pose og alle poser koster 100 kr stykket. Jeg finner frem ting hver dag allt ettersom jeg rydder i hyller og skuffer.

Har du gavekort?

Husk å kom innom å bytt gavekort i varer før jeg stenger.

Åpningstider fremover vil være:

Fredag 3 april: 14.00-18.00

Lørdag - søndag stengt.

Mandag 6 april - onsdag 8 april: 14.00 - 18.00

Torsdag - søndag stengt.

Hvis jeg har åpent videre i perioden 13-19 april er det mellom 14.00 og 18.00 hverdager.

onsdag 1. april 2009

Flere funn!

Jeg har fortsatt igjen litt av stoffene i kjelleren, her er det billig billig fra før. Det minker men det var så mye at det fortsatt finnes kvar. 20 kr meter for allt ifra cord til bomull. HELE stoffruller til 200 kr! Der er det mange meter. (Se bilde på kommoden.)

Nye priser:
  • Gjenværende sengesett til 50.- uansett førpris.
  • Barnebøker til 10 kr
  • Posesalg garn, 6 liter brødpose 20 kr (10-12 nøster kanske?)
  • Sko 50 kr paret
  • Vesker 70 kr uansett førpris. (og de som er billiger blir ikke dyrere!)
Så andre møbler som skal selges!

IKEA Malm kommode 200 kr. Stoffruller 200 kr stykk.


Varedisplay med tilhørende knagger/pinner. 100.-


Retro lysbildfremviserbord? Jeg brukte den til min videoprosjektor. 50kr
Blog Widget by LinkWithin
 
Bloggurat Clicky Web Analytics