søndag 9. november 2008

Gaveeske

Jeg har lagd denne typen eske som tilleggsgave til dåp, bursdager osv. Her er oppskrift på hvordan dere lager en personlig oppbevaringseske: (beklager fryktelig dårlig bildekvalitet!)



Stryk på vliesofix på stoffet du ønsker å bruke. Tegne opp tekst eller bilde du ønsker å applisere. Husk att ikke alle bokstaver kan speilvendes!

Her ser dere bokstavene utklippte, MIT på rettsiden, T med baksiden frem så dere ser papiret som fortsatt sitter på bokstavene.
Fjern papiret og plassere bokstavene på stoffet som du har klippt ut. Dette stoffet passer akkuratt in på skoeskens lokk. Se videre.
Stryk på bokstavene men bruk en bit stoff som skydd for strykejernet. Klistret fra vliesofixen er vanskelig å fjerne fra strykebrett og strykejern.


Sy en søm rundt applikasjonen. Jeg bruker en ganske tett zig-zag men det er kun din egen smak som bestemmer hva du skal bruke for søm.

Nå er det dags å feste stoffet på esken. Jeg bruker limpistol.


Her ser dere at stoffet er klippt for å passe eskens lokk. Her må dere klippe bort stoff i hjørnene ellers blir det for tykkt. Lim ordentlig og spenn stoffet på lokket.


Nesten klart. Nå er det bare å lime på stoffet på bunnen av esken så er det klart! Perfekt å gi bort som ekstragave. Feks til å samle alle kort og gratulasjoner og annet smått fra dåpsfesten, bryllupet eller bursdagen. Denne skal få stå på Sømmelig med penner og sakser og slike ting.

ha en god helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blog Widget by LinkWithin
 
Bloggurat Clicky Web Analytics